Twentetoer

verkoop landouw

Lesscher is de professional in landbouwmachines voor veehouderij , akkerbouw en loonwerkers . Overijsselse landbouwers werken op een wereldwijd zeer hoog niveau en staan bekend als innovatief en vooruitstrevend. Daar horen kwalitatief hoogwaardige en innovatieve tractoren, landbouwmachines en werktuigen bij. Lesscher  biedt deze aan.
Lesscher heeft een groot aanbod aan tractoren, landbouwmachines en werktuigen met verschillende vermogen types, capaciteit en diverse werkbreedtes zowel nieuw als gebruikt pakket machines van verschillende leveranciers.

Voor verkoop Landbouw kunt u contact opnemen met:

Frank Janmaat tel:074-3494354 of 06-15257987 mail: verkoop@lesscher-lmb.nl

verkoop tuin en park

Lesscher biedt voor de groentechniek pasklare oplossing door een uitgebreid assortiment aan A-Merken van kleine, compacte en grote machines voor allerlei doeleinden. Van handgereedschap, zitmaaiers, compact trekkers tot robotmaaiers.

Wij hebben een ruime voorraad nieuwe machines in onze showroom staan, ook voor gebruikte machines vraagt u bij ons niet mis na een goede inspectiebeurt in de werkplaats hebben wij weer prachtige 2e hands machines staan die weer jaren kunnen werken in uw tuin.

Voor verkoop Tuin en parkmachines kun u contact opnemen met:

John Lesscher Tel: 074-3494354 of 06-50998163

 

Voorjaarsactie Stiga:

 

 

 

 

Actueel aanbod

Klik op onderstaande foto voor het actuele aanbod gebruikte machines: